Concertgebouw Brugge laat jongeren van de derde graad secundair onderwijs in West-Vlaanderen met een workshop en een concert proeven van het eigenzinnige, het originele en de power van klassieke muziek.

 

 
 

ACOUSTIC POWER VALT IN DE PRIJZEN

ACOUSTIC POWER WINT BILL AWARD

WINNAAR VAN DE AKCESS-PRIJS 2016

Acoustic Power werd bekroond met de aKCess-prijs. aKCess by Prométhéa ondersteunt projecten die cultuur voor iedereen toegankelijk maken. Je leest er alles over op   onze nieuwspagina.

Acoustic Power werd bekroond met de aKCess-prijs. aKCess by Prométhéa ondersteunt projecten die cultuur voor iedereen toegankelijk maken.
Je leest er alles over op onze nieuwspagina.

Na de aKCess-prijs wint Acoustic Power ook de BILL Award, een prijs voor beste jongerencommunicatiecampagne van 2015. De jury van BILL looft de campagne voor zijn sterke uitwerking, zowel offline als online. Meer info op   onze nieuwspagina.

Na de aKCess-prijs wint Acoustic Power ook de BILL Award, een prijs voor beste jongerencommunicatiecampagne van 2015. De jury van BILL looft de campagne voor zijn sterke uitwerking, zowel offline als online. Meer info op onze nieuwspagina.

 
 

VOLG WAAR JOUW SCHOOL MEE BEZIG IS OP